Hvad kunne du blive fristet af …

Jeg anvender råvarer af høj kvalitet til at producere velsmagende brød, kager, thé og kaffe. Jeg bager kager, brød og scones her i Kaffekælderen. Jeg støtter lokale producenter først og fremmest – frugt og grønt køber jeg på Køge Torv.

Kaffen er ristet hos Kontra Coffee i København – Kontra er et af de allerbedste risterier i Danmark. Det er også hos Kontra at vores personale uddannes.

Vi behandler bønnerne med respekt, så du kan nyde en ualmindeligt god kop kaffe.

Vi brygger vores filterkaffe på ”pour-over” metoden. Bønnerne males og brygges til bestilling.

Vi bruger økologisk letmælk i kaffen, som udgangspunkt, men har økologisk mini- og soja/mandel samt laktosefri mælk.

Den varme chokolade er lavet på den allerbedste, flydende, belgiske chokolade og akkompagneres altid af den lækreste ”rigtige” piskefløde. Det smager ganske enkelt himmelsk!

Naturligvis bliver nærmest alt lavet fra bunden, vores marmelade, lemon curd, kager, cookies, brød og sirup. Kun det allerbedste thé fra Perch’s får lov at komme ind i Kaffekælderen, og ordet ”pulver” er bandlyst. Her behandler vi råvarerne med respekt.